Fortællinger

» Vis alle     «Forrige 1 2 3 Næste»     » Lysbilledshow

Mærkelig hedeopdyrkning

Fra Den til Forsendelse med de Kongelige Brevposter privilegerede Berlingske Politiske og Avertissementstidende 18. oktober 1850, 2. udgave, forsiden nederst th. Berlingskes artikel er inspireret af en artikel i Tidsskrift for Landøkonomi, årgang 32, 1850: Mærkelig Hedeopdyrkning m.v., i en af Jyllands ringere Egne. Artiklen kan findes her: https://tidsskrift.dk/tidsskriftlandoekonomi/article/view/98971/148082

Sogneforstanderskabet for bl.a. Assing sogn indstiller til Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabet at lade Søren Hansen og Lars Nielsen komme i betragtning ved selskabets præmieuddeling for deres nyskabende måde at opdyrke heden på. Indstillingen fra sognet medfører, at Helmuth Krarup anstiller en nærmere lokal undersøgelse af deres indsats.
Det hele medfører, at Søren Hansen og Lars Nielsen, som et agtelsestegn, tilkendes Landhusholdningsselskabets 4de Sølvbæger.
Se videre ved næste billede.

Indlæser...
FilnavnMærkelig hedeopdyrkning 1.png
Filstørrelse332.58k
Størrelse413 x 689
Knyttet tilSøren HANSEN

» Vis alle     «Forrige 1 2 3 Næste»     » Lysbilledshow


Hurtige links

Kontakt m.m.

Kontakt
Efternavne
Historier

Meddelelse

Jeg bestræber mig på at dokumentere informationerne med kildeangivelser. Fejl kan ikke undgås, og nogle steder mangler kilderne endnu. Spørgsmål og informationer er meget velkomne. Brug venligst kontaktformularen.